MI STVARAMO GENIJALCE!

Malac Genijalac međunarodna je škola za razvoj kognitivnih sposobnosti i intelektualnih potencijala djece počevši od najranijeg životnog razdoblja koja provodi edukacijsko-razvojne programe za djecu od 3 do 17 godina.

Kognitivni efekti postignuti našim programima ne gube se po završetku školovanja, već postaju trajne sposobnosti i vještine koje naši polaznici posjeduju tijekom cijeloga života.
Odluke važne za budućnost Vaše djece donesite već danas!

„Malac Genijalac“ dinamičan je i sveobuhvatan koncept, a postojeća ponuda stalno se unaprjeđuje uvođenjem novih licenciranih obrazovnih programa. 

Međunarodna škola “Malac Genijalac” postoji u 15 zemalja, sa 185 školica koje uspješno rade, o čemu može svjedočiti preko 35.000 zadovoljnih polaznika. Osim uspjeha u širenju franšizne mreže, „Malac Genijalac“ može se pohvaliti i uspjesima djece koja pohađaju ovu školu, na međunarodnim i svjetskim natjecanjima.

10 razloga zašto baš mi:

1. Malac Genijalac jedina je škola u Europi koja primjenjuje originalni japanski program Mentalne aritmetike – HIKARI 光. Program posjeduje jedinstvenu i efikasnu metodu koja potječe iz Japana, zemlje kolijevke mentalne aritmetike.

2. Zahvaljujući jedinstvenoj metodi, naši polaznici postižu izvanredne rezultate kroz kratak period. Već nakon dva mjeseca nastave u stanju su mentalno računati, što nije slučaj kod drugih programa u kojima se ne postižu takvi rezultati, čak ni nakon višegodišnjeg vježbanja.

3. Program je fleksibilno i pažljivo osmišljen uzimajući u obzir individualne potrebe svakog djeteta. Učenje se prakticira u malim grupama, kroz zabavne aktivnosti, različite igre i natjecanja, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera i pozitivni emocionalni odnosi.

4. Osim osnovnog fonda sati za program mentalne aritmetike (12 sati mjesečno), svakom se djetetu pruža onoliko koliko mu je zaista potrebno, tako da je dopunska i dodatna nastava dostupna svima kojima je to neophodno. Naš cilj je da svako dijete dostigne svoj maksimalni potencijal, zato našim polaznicima pružamo dodatni nastavni fond (do 20 sati mjesečno), koji ne naplaćujemo.

5. U našoj školi učenici koriste originalni japanski Soroban – abakus koji je izrađen po japanskim standardima, isključivo od prirodnih materijala (bukve i bambusa).

6. Naš tim čine profesionalni nastavnici koji su uspješno završili međunarodne edukacije.

7. Jedinstvenost i superiornost naših programa ogleda se i u primjeni inovativnih tehnologija. Upotrebom modernih trenažnih web aplikacija pruža se efikasna podrška kućnom radu. Tako naši učenici mogu putem web platforme rješavati domaće zadatke, uvježbavati stečena znanja ili se natjecati s drugim polaznicima širom svijeta.

8. Malac Genijalac je organizator i sudionik međunarodnih natjecanja što omogućava našim učenicima sudjelovanje na prestižnim svjetskim nadmetanjima i Olimpijadama u mentalnoj aritmetici. Na ovaj način djeca stječu dragocjeno iskustvo i razvijaju zdrav natjecateljski duh.

9. Nakon uspješnog završetka programa mentalne aritmetike našim je polaznicima omogućen nastavak usavršavanja, potpuno besplatno te dostizanje prestižnog zvanja majstora mentalne aritmetike.

10. Kognitivni efekti postignuti pohađanjem naših programa ne gube se po završetku školovanja već postaju trajne sposobnosti i vještine koje Malci posjeduju tijekom cijelog života.

Vlasnik:
Sarah Vuković, mag.educ.math.

Svijet brojeva d.o.o.
Bana Josipa Jelačića 13/A
22000 Šibenik
Oib:48999640093

Posjetite nas na najbližoj lokaciji
i uvjerite se u kvalitetu naših programa.

WEB PLATFORMA